Jdi na obsah Jdi na menu
 


UNION - Zavidov

Další odložený zápas jsme sehráli s mužstvem Zavidova.

Pro UNION  to byl  velmi důležitý zápas a potřebovali jsme bodovat. Vstup do zápasu jsme měli dobrý a soupeře jsme přitlačili na jejich půlce. Vše vrcholilo ve 30 min kdy chytrou střelou z 25m dával Roman Fulín 1:0. Po této brance jsme se uklidnili tak, že jsme přenechali iniciativu soupeři. Zavidov hrozil z  dobrého přechodu do ofenzivy. Po jednom ze závarů před naši brankou se dostal mič k útočníkovi Zavidova a ten se z vápna  přesnou střelou  potrestal naše špatné dostoupení.

V druhém poločase se naše herní aktivita zvedla a po rohovém kopu zahraném Filipem Větrovským hlavičkoval Josef Hnízdil do odkryté branky a po teči Jakuba Vaníčka bylo v 50 min 2:1.

Hráli jsme pořád aktivně, ale bohužel jsme se dopouštěli chyb v obranné činnosti.V 62 min nás potrestal kapitán Zavidova, kdy jsme ho nechali trestuhodně samotného na našem vápně.Byla to velká škoda a UNION musel znovu zabrat a po jedenácti minutách jsme vstřelili vítězný gol Josefem Hnízdilem po souboji Vojty Křikavy s golmanem hostí.

sestava: Křikava J. Větrovský F.(65 min Křikava J.)Obleser J. Vaníček J. Lacina D. Hnízdil J.( 84 min Větrovsky A.) Fulín R.( 89min Procházka P.)Šmíd J. Zítka I. Šebek V.