Jdi na obsah Jdi na menu
 


UNION - Klecany

Dalším zápasem, který jsme přeložili na Pátek 30.3.2018 bylo mužstvo Klecan.Snažili jsme se sehrát zápas na UMT Beroun, protože terén na místní hřišti nebyl dobrý. Povolení sehrát na UMT bylo zamítnuto, tak zápas jsme museli sehrát na silně podmáčeném hřišti.

Hosté do zápasu vstoupili s větší chutí a na domácích se promítnul zápas, který jsme sehráli v Jílovém ve středu. Špatně jsme dostupovali hráče, soupeř byl u každého míče dřív. Přišel zákonitý trest v podobě branky kterou jsme dostali ve 41min. Minutu po té obdržel Lukáš Cibulka druhou žlutou kartu a musel opustit hřiště, tím citelně oslabil mužstvo. Bylo to hodně nezodpovědné!!!!

Po poločase hosté v aktivitě nepolevili a v 53 min jsme obdrželi další gol. Je škoda, že naši hráči nepřistoupili zodpovědněji k k hráči 11 Jirkovi Chrlemu který nám dal tři goly. Za stavu 0:4 vypadalo, že je po zápase. 

Na začátku 70 min. jsme zahrávali standartní situaci, kterou rozehrával Adam Větrovský, pěkným centrem posadil míč na hlavu Dominika Laciny. Po rohu v 80min. se trefil Jakub Vaníček a v 90min. opět po standartní situaci trefil Roman Fulín. Škoda,že rozhodčí nenastavil nějakou minutku navíc, mohlo to být vše veselejší????

Cením si mužstva, že nesložili zbraně a hráli až do konce, škoda že to nepřišlo dřív.

sestava: J.Křikava, J. Obleser, I. Zítka, J. Vaníček, J. Šmíd ( V. Křikava 58min), J. Hnízdil, D. Lacina, L. Cibulka (ČK 42min), F. Větrovský ( A. Větrovský 64min), R. Fulín,V. Šebek