Jdi na obsah Jdi na menu
 


UNION - Černolice

V dalším zápase jsme přivítali mužstvo z Černolic.

Před utkáním jsme si řekli na co vše si máme dát pozor, zejména na Pavla Šultese, který se vrátil zpět do Černolic. Hned v úvodu zápasu nás tento hráč trestal po špatném dostoupení, gol jsme dostali v 8min. Ve 13min po rohovém kopu jsme vyrobili další hrubici a bylo 0:2. Přede poločasem padnul ještě jeden gol a bohužel opět do naší sitě po závaru před naši brankou a bylo ve 45min 0:3.

Po změně stran jsme udělali korekci v obrně a posílili ofenzivu. Přišla 57 min a Petr Macela nám po úniku dal gol na 0:4.  UNION v druhé půli byl lepším týmem,ale goly ne přijít. V 59 min po chybě hostujícího golmana snižoval Vojta Křikava na 1:4, trochu jsme ožli a v 74 min Jakub Vaníček přidal další gol na 2:4.

Ještě jsme měli několik příležitostí,ale ty jsme bohužel neproměnili. Po prospané první půli a pocenění soupeře jsme prohráli 2:4, je to velká škoda, soupeř byl hratelný.

sestava: Křikava J. Obleser J.(46min Větrovský F.) Vaníček J. Lacina D. Hnízdil J. Fulín R. Šmíd J. ( 81 min Větrovský A)Zítka I. Šebek V. Cibulka L. Křikava V.( 72min Procházka P.)