Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jílové - UNION 28.3. 2018

První mistrovský zápas A tým, po dlouhé pouze sehrál na hřišti Jílového. V úvodním poločase domácí byli velice při chuti, měli několik slibných šancí. Ty pochytal Jakub Kříkava, nebo byli domácí nepřesní.

Po dvaceti  minutách se obraz na hřišti vyrovnal a UNION začal přehrávat domácí mužstvo. Přicházeli první šance, střela Romana Fulína těsně vedle. Tlak UNIONU sílil a výsledek se dostavil v 41 min. po přesném centru Filipa Větrovského na zadní tyč kde byl osamocený Josef Hnízdil který vstřelil první gol UNIONU.

Po přestávce už byl jen jeden tým na hřišti a to Cerhovice,dobře kombinovali a hráli s chutí. V 53 min. dával po závaru před brankou domácích Dominik Lacina. Tlak  pokračoval  i po vstřelené brance, následně šel sám na branku Roman Fulín, který ještě neproměnil,ale v 79.min se nemýlil Václav Šebek  který utekl všem hráčům domácích a dával na 0:3.

Zápas se hrál korektně na obě strany. Kluky chci pochválit za dobrý výkon a chuť do hry.

sestava: J. Křikava, J.Obleser, I. Zítka, J.Vaníček, J.Šmíd, J.Hnízdil (62min A. Větrovský) D. Lacina, L. Cibulka, F. Větrovský, R. Fulín, V. Šebek

 

Vladislav Cibulka